Vroeger


De winkel in de Oosterstraat kent een lange historie. Opa Van der Meulen opende in 1934 de deuren van zijn winkel. De winkel kreeg direct een goede naam: een uitgebreid assortiment van de beste kwaliteit. Zoon Wiebren van der Meulen nam in 1962 de winkel over. Hij had oog voor de wensen van de klant; kwaliteit en gemak. Wat de grote supermarkten nu als gat in de markt ontdekt hebben, deed Wiebren van der Meulen al lang. Hij verkocht voorgesneden groenten, salades en zelf kant en klare maaltijden


Foto links: de man in de witte jas is opa Van der Meulen, het jongetje Wybren van der Meulen en het meisje Roelie van der Meulen.

Nu

 
Martin van der Meulen, de huidige eigenaar, is door zijn vader en opa gevormd. In 2000 moderniseerde hij de winkel. De keuken paste hij aan aan de strenge hygiëne-eisen. Net als zijn vader en opa heeft hij oog voor de wensen van zijn klant. Deze website en het emailcontact moeten het voor u als klant nog makkelijker maken. Klik hier om bestellingen via de mail versturen.